Fodbold Ungdom

Velkommen til Marienlysts fodbold-ungdomsafdeling.

En del af klubben som er i rivende udvikling.

I skrivende stund (april 2017) er vi over 475 aktive børne- og ungdomsspillere spillere. Et medlemstal vi meget glædeligt kan konstatere hele tiden stiger. Til de spillere, har vi tilknyttet ca. 60 trænere  og ledere. Ud over dette kommer de utroligt mange frivillige forældre, som i høj grad er med til, at vi som klub kan tilbyde dit barn/børn en aktiv fritid i nogle rigtig gode faciliteter, hvor udvikling, kammeratskaber og ordnede forhold er nøgleord for vores arbejde i BM´s ungdomsafdeling.

 

Udvikling: Vi har nu et medlemstal, der gør at vi i endnu højere grad fokuserer på træneruddannelse, træningsvilkår, spillerudvikling og branding af klubben. På hver enkelt årgang skal træningen systematiseres og tilrettelægges, således alle spillere udfordres på så højt et niveau som evnerne tillader. Der er fokus på udviklingen af de individuelle færdigheder, men i lige så høj grad at lære, hvad det vil sige at være holdspiller.

 

Der er altid mulighed for trænersparring, og der er løbende interne trænerkurser, ligesom der tilbydes kurser i DBU-regi.
I talenttræningen og målmandstræningen udarbejdes træningsprogrammer, der tilgodeser individuelle færdigheder for alle, der har lyst til at blive bedre.

I 2017 fortsætter vi udviklingen af den markante sportslig satsning, som over en årrække, vil hæve det sportslige niveau for alle hold. Vi vil fokusere på træningsmiljøet, og bruger den nyeste viden indenfor fodboldtræning til at opkvalificere spillere og trænere. Kort sagt: Vi vil udvikle spillere som elsker fodbold, og kan være med, hvor det er sjovest.

 

Alle vores ungdomstrænere fra U11-U17 har DBU´s B-licens, og det er en trend, som vi som klub vil bygge videre på. Trænere med kvalitet skaber kvalitative træningsmiljøer.

 

Alle vores ungdomshold har træningsmulighed 3 gange ugentligt ÅRET rundt, hvorfor vi naturligt ses som en attraktiv talentudviklingsmiljø for de store klubber rundt om i landet. Som følge af dette oplever BM at blive inviteret til store turneringer, og vi vil udbygge netværket omkring klubben, således det kommer flest muligt til gavn. Fokus ligger på "fodboldoplevelser skaber grobund for fodboldudvikling".

 

Kammeratskaber: Boldklubben Marienlyst er og vil altid være en klub for alle der vil fællesskaber, hvor venskaber opbygges på tværs af køn, evner og kulturel baggrund. Vi ved at alle succeser bunder i det gode samvær mellem holdkammerater og træner. Det betyder ikke, at alle kan komme og gå, som det passer dem. Kammeratskaber og klubånd opbygges, når den enkelte opfører sig ansvarligt over for holdet og klubben, og til hver en tid yder hvad der er muligt, både sportsligt og socialt.

 

Ud over fodbold satser vi også på aktiviteter for holdene, som går på på tværs af fodboldevner, f.eks. ture, hyggeaftener, lejre, afslutninger m.m. Derfor er det utroligt vigtigt, at både dit barn og du/I selv deltager og bakker op om de tiltag, sportsligt som socialt, der udbydes.

 

Ordnede forhold: Boldklubben Marienlyst arbejder målrettet på at have kvalificerede og ansvarlige trænere til alle hold. Alle aktive spillere tilbydes grundlæggende de samme vilkår for udfordringer og fællesskab.  At vi så også kan tilbyde gode baner / haller, alt nødvendigt grej til træning, vask af kamptøj - gør bare det hele sjovere.

 

Vi vil i 2017 arbejde videre på, at forbedre og forenkle organiseringen og kommunikationen imellem klub og hjemmet. Vi arbejder målrettet på, at alle ungdomsspillere er færdig med træning senest 18.30, således der er plads og tid til familie og venner, samtidig med der kan dyrkes sport. 

 

Kommunikationsvejene skal fortsat være med til at muligheden for deltagelse i foreningslivet styrkes, og tilgængeligheden til det at dyrke sport på højt niveau I Boldklubben Marienlyst forøges. Derfor har vi indført en facebookstrategi, hvor alle årgange har deres egen platform. Alle trænerne i BM er forbundet via en fælles gruppe, hvor der kan vidensdeles, informeres og samarbejdes hurtigt og effektivt.

 

"Bag kulissen" arbejder hele vores administration og ikke mindst Ledergruppen på 10 mand med hvert deres vigtige ansvarsområde.

 

Ovenstående målsætning kræver et stadigt arbejde fra klubbens (og trænernes) side og kan ikke lade sig gøre uden forældreopbakning. Derfor forventer vi også, at forældre hjælper og støtter, hvor det er muligt. Enten på holdet eller mere generelt i klubben.

 

Har du spørgsmål vedr. fodbold-ungdomsafdelingen. Så kontakt:

Ungdomschef:
Morten Panduro
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

 

 

 

 

Volleyball

Kontakt

Marienlystcentret
Windelsvej 138
DK-5000 Odense C
Tlf. +45 6590 4000
Fax +45 6590 5064

Hovedsponsor:

albani-logo

fs